Сладък форум за сладки хора
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Сладък форум за сладки хора

Ако сладко-горчивото е за вас...

ИндексЗбИжЗИЙТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Има ли истинска любов?

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Princeton girl
Пииич
Пииич
Princeton girl

Брой мнения : 81
Registration date : 10.07.2007

Има ли истинска любов? Empty
ПисанеЗаглавие: Има ли истинска любов?   Има ли истинска любов? Icon_minitimeВто Окт 16, 2007 11:06 am

Има ли истинска любов?
Това се питаше и Саманта ,докато вървеше боса по плажа...Слънцето залязваше и отразяваше своите пъстри цветове върху лицето и.Но тя беше замислена.Току-що се бе върнала от рождения ден на своята най-близка приятелка,която бе видяла да се целува с приятеля на Касандра-едно момиче от техния клас.Касандра бе побягнала,зачервена от плач.
-Дали трябва да отида у тях и да я попитам как е?-запита се саманта.
След това и хрумна чудесна идея и тя бързо обу обувките си и хукна към къщата на Касандра.
-Каси,отвори!-заблъска момичето по вратата.Чу се леко изскърцване и през вратата се подаде все още зачервеното лице на другото момиче.
-Какво искаш сега,Сам...Не ми е до гости...
-Моля те,трябва да вляза.Искам да се уверя,че си добре.
С малко убеждения Касандра пусна съученичката си и отидоха в кухнята.Докато Саманта приготвяше топъл чай с лимон и за двете,Ксандра запита
-Нали не си дошла да защитаваш тази Бриана?Знам,че си и приятелка.
-Не говори така.-смъмри я Сам.-Ти също и беше приятелка,и все пак не съм дошла за това.
-Добре,това е хубаво,но искам да ти кажа,че съм съвсем добре.Наистина.
-Не говори глупости.-каза Саманта докато и подаваше чая.От него лъхаше приятна топлина,която сгря сърцето на съученичката и,когато отпи от него.
-Невероятен е!Ти си вълшебница!
Саманта се засмя
-Не ,не съм.Майка ми е вълшебница,а все още аз съм само нейн чирак.Сега ще ти приготвя един домашен сладкиш с канела и ванилия,на който пак тя ме е научила. I love you

Ако ви харесва историята,продължете я! king
Върнете се в началото Go down
BeauTynka
Гъзарче
Гъзарче
BeauTynka

Брой мнения : 51
Registration date : 07.10.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли истинска любов?   Има ли истинска любов? Icon_minitimeВто Окт 16, 2007 11:27 am

Ами аз ще продължа.

Сам изтича в кухнята за да приготви сладкиша за Каси,а оммичето остана в стаята си само.В главата и се въртеше само една картина,как гаджето и бе целунало Брияна.Каси погледна към нощното си шкафче,на него имаше една малка рамка със снимката на бившата и любов,и може би не чак толкова бивша.Тя още изпитваше чувства към него,въпречи че го мразеше с цялата омраза на света.Сам се качи в стаята и след минутка две и и подаде от десерта.Сам видя снимката на Иън(така може ли да казва момчето),която бе на земята,а пухкавото килимче бе пълно със стъкла.Сам погледна Каси:
-Още го харесваш нали?
-Ама разбира се че да..-каза Каси,а от малките и' сини очи текнаха две малки струи сълзи-Как може да съм такава наивница?-запита се Каси като стана от леглото и тръгна към балкона-Кажи ми?Как може още да го харесвам след като той се целуваше със Брияна..тази малка подла....уличница..Кажи ми моля те?
-Ами незнам това са твоите чувства...ти сама трябва да си отговориш-каза Сам неясно
-Н е им помагаш Сам-каза Каси и излезе на балкона-Защо го обичам,а всъщност ог мразя?
-Ами мисля че знам какво ти трябва-каза Сам и отиде до Каси.
-Какво?
-Един цял ден навън по магазините и заглеждане по момчетата.Е какво ще кажеш?-зачака отговор Сам.

Сега да продължи някой другSmile
BeauTynka
Гъзарче
Гъзарче
BeauTynka

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли истинска любов?   Има ли истинска любов? Icon_minitimeВто Окт 16, 2007 7:01 pm

Хайде пак аз

Всичко това дойде
в повече на Саманта,най-вече сприятеляването и с Каси.След като си
легна,Сам дълго не можа да заспи,а главата и бъкаше от най-различни
мисли,но най-вече как така тя стана приятелка с Каси.Двете бяха съвсем
различни момичета,а да не говорим че в училище се разминаваха като
пътни знаци,а сега са на път да станат най-добри приятелки.От тези
мисли Сам получи главоболие и се надигна от леглото.Тя махна топлата
завивка и тръгна към кухнята.Босите и нозе стъпваха по студените
плочки,но Сам не усещаше нищо освен ужасното главоболие.Момичето стигна
го къхнята и затъшува нещо за глава сякаш някои миньор търсеше малко
кюлче злато за да има с какво да се прехранва.Когато намери хапче за
глава Сам отиде до хладилника и се наля чаша сок и изпи хапчето.Изчака
няколко минути в кухнята,но главоболието не минаваше.Сега през главата
и минаваха още повече мисли,Сам имаше предчуствие че главата и е
станала магистрала и по нея минават множество окли,оито всеки момент
щяха да се сблъскат.Момичето тръгна обратно по стълбите към леглото
си.След като навлезе в собствена територия(стаята и)Саманта погледна км
балкона си,там имаше две малки розови перденца които бяха излезли извън
стаята и' поради лекият вятър.Момичето се приближи и затвори вратите на
тереската,след което се върна в леглото си и заспа мигновенно.Мислите в
главата и бяха изчезнали и момичето заспа бързо.

Слънцето
грееше силно над Лос Анджелис,а повечето слънчеви лъчи влизаха в стаята
на Сам.Момичето се разбуди от силната светлина и се надигна от
възглавницата.Никой не би и пожелал да я види в такова
състояние.Момичето изглеждаше недоспало,което е нормално,всеки човек би
бил недоспал след такава нощ,не да не губя вашето време и специално
моето в четене и писане на познати неща.Сам бе с разрошена коса и се
протягаше в леглото си.След една две дълги прозявки и няколко минути
бездействие в леглото Сам реши че трябва да става вече.Момичето излезе
от леглото си и се запъти към балкона си.Тя отвори вратите пироко и
слънцето нахлу в стаята и,а там стана още по светло.Бляскавите
дрънкулки в стаята и' започнаха да се отразяват във всички стени,а
розовата и стая светна.Момичето се усмихна и тръгна към врата на стаята
си.От съседната стая със бясна скорост по стълбите изфуча по-малкият и
брат-Феникс.Сам само поклати глава и продължи да стъпва леко по
стълбите.Най0накрая момичето се довлачи в кухнята където вече всички се
бяха събрали.Майка и' я огледа от глава до пети и направи
физиономия,която Сам отлично знаеше какво означава"Пак не си се
измила".Момичето само се подсмихна и седна на масата.Баща и четеше
вестник,а майка и' се занимаваше с Феникс.Саманта взе една препечена
филиийка и я намаза със сладко,изяде поне четири такива придрожени със
две чаши сок.Феникс я гледаше с отворена уста и се чудеше"Как ли може
да побере толко храна в корема си?"Да това се чудеха и приятелките
и'.Когато ставаше дума за храна Сам не си попюваше,но въпреки страста
си към храната момичето не качваше килограми.След като закуси в тишина
и спокойствие,както преминаваха всички сутрини тя каза:
-Аз ще излизам на пазар с Касандра-измрънка тя и погледна първо към майка си и после към баща си.
-Добре.Излез но се върни за вечеря-каза майка и' като поведе Феникс към мивката.
-Както
и да е ще се направя че не съм чула-каза Сам,тя мразеше майка и' да я
командва-Татко ще ми дадеш ли пари?-попита момичето,а баща и само
посочи портмонето му,което стоеше на едно и също място винаги.Тя отиде
и градба няколко долара и тръгна нагоре към стаята си за да се
оправи,но първо се отби при банята.

Момичето излезе от банята боса као оставяше мокри следи по плочките.Влезе в стаята си и застана пред гардероба си:
-Какво
да си облеча?Хмм..-зачуди се момичето.Тя рабута целия си гардерон и
накрая намери нещо свястно,както обичаше да казва саамата тя.Облече
дънковата си пола,сложи един потник и върза късото сатенено якенце.След
това разбута шкафа където и бяха обувките и хареса едни черни
сандали.Сам се огледа в огледалото,и тръгна да оправя косата си,която
бе не много дълга,с обем и тук таме имаше един тъмен кичур.Момичето
застана пред огледалото си,сложи малко руш,спирала и гланц.Взе телефона
и пари си и тръгна към входната врата:
-Излизам.Чао-каза момичето и докато майка и погледна тя вече бе излязла.
Princeton girl
Пииич
Пииич
Princeton girl

Брой мнения : 81
Registration date : 10.07.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли истинска любов?   Има ли истинска любов? Icon_minitimeСря Окт 17, 2007 10:15 am

Виж,Саманта е моята героиня,може да играеш и с нея някои неща,но трябва да включваш твоята героиня. Wink
Саманта и Касандра се срещнаха на улицата My love s gone и поеха към улицата с магазините.Влязоха в най-големия магазин на три етажа и започнаха да избират дрехи,да се преобличат колкото се може по-шантаво и да се снимат.
Помолиха продавачката да пусне музика и започнха да се редуват.Първа беше Сам-накичи се с всички дрънкулки ,които намери в магазина.После Каси се накипри с хиляди шалове,заметнати навсякъде-около главата,около ръцете и дори около кръста.След това Сами обу най-кичозните високи обувки и направи префърцунена физиономия,като стоеше с вдигнат крак назад.В този момент от вратата се чу гръмък смях.Там стоеше високо момче,на около 15-16 години и ги наблюдаваше.През ума на Сам мина една очарователна мисъл-дали да не се опита да сближи това момче с приятелката си.

П.П.После Сам ,докато се опитва да ги сближи,неусетно се влюбва в него,а пък Каси го има само за приятел.
Продължавайте. sunny
BeauTynka
Гъзарче
Гъзарче
BeauTynka

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли истинска любов?   Има ли истинска любов? Icon_minitimeСря Окт 17, 2007 10:27 am

Там седеше Александра и ги наблюдаваше. Тя пазаруваше дрехи и се чудеше дали тези момичета са луднали.Но само поклати глава и се замся лекичко. Сандра продължи да пазарува и да оглежда магазина за интересни нещица.Премери няколко чифта обувкии хареса само един от тях:
-Ще ги взема-каза Алекс със монотон глас,като метна едно око на оммичетата които също я наблюдаваха.Сандра бе 16 годишно момиче,което се интересуваше от мода и мочета,което бе нормално за всички момичета.Почти всички я познаваха само заради това че баща и е известен режисьо и сценарис и познава много известни личности.Но на Алекс въобще не и пукаше за това и имаше малко истински приятели. Кристина видя че едно от тези момичето се приблизаваше към нея и набързо плати взе покупките си и тръгна да излиза от магазина със бърза крачка.Но нещо я хвана за ръката и тя спря.Обърна се и видя едно хубавко 15 годишно момичете със сини очи.

Последната промяна е направена от на Пет Окт 19, 2007 5:48 pm; мнението е било променяно общо 1 път
#fUckIn' FREAK
Jackass
#fUckIn' FREAK

Брой мнения : 281
Registration date : 14.06.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли истинска любов?   Има ли истинска любов? Icon_minitimeПет Окт 19, 2007 11:29 am

-Здрастиии...-изръси Крис набързо докато оглеждаше момичето. То беше със светло сини очи и лъщяща коса, беше жизнерадостно и много усмихнато.
-Здрасти, аз съм Алекс. - каза момичето, подаде ръка и отново се усмихна.
-Ние двете сме от твоето училище, но ти си отскоро тук нали?
-Ами да...Но то има толкова много хора, че няма как да ви разпозная - отвърна Кристина и преметна дългата си черна коса.
-Ами ние сме те виждали и решихме да се запознаем с теб... - каза Сам която се приближи и се усмихна.
-Аз съм Саманта, можеш да ми викаш Сам - допълни тя
-Ахам, ами аз се казвам Кристина, но можете да ми викате Крис - каза Крис и им намигна.
-Ами ОК, ако искаш може да обиколим магазина заедно! - предложи Алекс и хвана ръката на Сам.
-Ами аз ще ходя при баща, ще ме запознава със една стара певица Suspect , но ще оцелея, няма как. Ами аз ви оставам да си се кефите на обиколките по магазините, ако искате ще ви дам мобилния си да ми звъннете някога да излезем? - каза момичето и се огледа в едно огледалце...
-Ами супер, давай го...-каза Сам и извади мобилния си и погледна Крис в очакване.
-А да! - каза Сандра стреснато понеже беше забравила - Амз...088812346 (примерно)
-Ами ние ще ти звъннем утре и ако си свободна може да излезем... - каза Алекс и намигна на Кристина.
-Аз попринцип съм свободна след 18:00 часа понеже до тогава имам ангажименти с баща си - Каза Кристина и изпъхка...
-Днес свобосда ли ще си след 18:00?-попита Сам и се усмихна?
-Ами да, вероятно да...Звъннете ми и ще се разбере, сега тръгвам, че баща ми скоро ще се зазвъни да досажда...Чао момичета! - каза Крис , все обувките си и с бързи крачки се запъти към изхода.
Момичетата продължиха с покупките, като обсъждаха къде може да отидат...

П.П.Ами то беше момче ама..нищо Laughing Абе ще видим как ще се развие историята Wink

Последната промяна е направена от на Пет Окт 19, 2007 4:50 pm; мнението е било променяно общо 1 път
https://bittersweet.bulgarianforum.net
BeauTynka
Гъзарче
Гъзарче
BeauTynka

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли истинска любов?   Има ли истинска любов? Icon_minitimeПет Окт 19, 2007 12:02 pm

Крис излезе от магазина като вдигна косата си.Отпред я чакаше баща и'.Тя го прегърна и двамата тръгнаха към студиото.Сам и Алекс го разпознаха,все пак са гладали доста негови филми.
----------------------
Кристина се прибра към пет и веднага влезе в банята.Момичето напълни ваната и се отпусна постоя там половин час.Но нещо наруши спокойствието и.Тя видя че телефона и взъни и вдигна:
-Ало!?-каза тя
-Хей здрасти Кристина аз съм Сам
-О да Сам.Кажи
-Ами чудех се дали ще искаш довече да се помотаем заедно.Има парти на плажа.
-Ами да може.Елате у нас във 7.Ще съм готов.Чао
-Доибре Чао.
Сандра затвори телефона и се върна във ваната и си помисли "Какво ли правя" и се потопи във водата.
#fUckIn' FREAK
Jackass
#fUckIn' FREAK

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли истинска любов?   Има ли истинска любов? Icon_minitimeПет Окт 19, 2007 4:16 pm

След като излезе от ваната Кристина уви косата си в една кърпа, облече си халата и седна на едно малко столче , пред което имаче едно голямо огледало и маса на която стояха дрънкулките на Крис. Тя подсуши косата си със сешоара и я среса. Телефонът и отново иззвъня:
-Да?-каза тя
-Ей Кристина днес ще излизаме ли?-каза един от най-добрите й приятели
-Емз аз ще ходя на плажното парти на Роуз
-Да ве, аз бях забравил...Ами ние с момчетата ще дойдем също
-ОК няма проблем, аз днес се запознах с едни момичета, които предложиха да отидем...
-Еми тъкмо и мен ще запознаеш с тях Wink Как изглеждат?
-Ами....(бля бля бля)
След 30-минутен разговор...
Когато изсъхна Кристина погледна в гардероба, но не намери каквото искаше. И все пак откри една минипола и се зарови в шкафа да търси подходящо потниче. Нарая намери едно черно, обикновенно потниче с някакъв черен надпис. Крис не беше очарована от него, но нямаше как.
После метна любимото си горнище - късичко, черничко с PLAYBOY-че. Тя обу новите си ботушки и седна отново пред огледалото. Набързо кложи молив, спирала, малко руж, лек гланц и за завършен вид сложи едни съвсем обикновенни обици и едно герданче от бившия й. След това видя, че е 6:30 и има още време.
Тя слезе долу и каза на баща си, че ще се прибере до 11 часа.
-Добре, но къде отиваш?
-Пак ли започваш татко!? Отивам на едно плажно парти с приятели, не се притеснявай.
-Добре, но се пази!
-Добре де. А може ли малко пари?
-Колко искаш?
-Колкото дадеш...-каза сандра и се усмихна мило
-Ето ти 40лв. и да се прибереш до 11!
-Мерси татко - каза Кристина, усмихна се и отново се качи в стаята си.
Взе една пухкава черна чанта ( Laughing ) и сложи вътре парите, джиесема и други нужни неща.
След малко чу звънецът на вратата и хукна по стълбите като викаше:
-Идваааам!Идваааам!
Тя отвори вратата и видя Сам и Алекс. Сам се беше облякла с пола и отгоре яка тениска, а косата й беше напръската със спрей. Около врата си беше увила красиво сатенено шалче което привличаше вниманмието.
Алекс беше обула къси дънки и късо потниче, като беше сплела плитки и над тях беше сложила една маркова шапка на D&G. При всичко се отличаваха обувките й - червени и страстни с тънко токче. (Сори ако облеклата не ви харесват...После на партито, ако искате се опишете както искате...)
Кристина много ги хареса и каза:
-Много сте сладки...
-Мерси - отвърнаха те - И ти също...
-Ооо, благодаря - каза Кристина и момичетата тръгнаха. По пътя те си приказваха и Крис каза, че приятелите й също ще идват.
Момичетата се зарадваха и продължиха да си говорят.
Когато пристигнаха на партито, то вече беше започнало. Повечето танцуваха до плажния бар, а други се любуваха на морето, гушкаха се, или стояха на бара и си поръчваха.
Трите момичета седнаха на бара и Кристина отново придоби онази физиономия като, че ли й е тъпо. Тя поръча Една айс кола и водка Флирт за себе си, а другите момичета си поръчаха подобно.
Изведнъж Кристина скочи и се запъти нанякъде.
Тя беше видяла приятелите си. Те гушна няколко момичета и се заприказваха. След това тя се върна и запозна две сладки момчета с Сам и Сандра. Пролича си че се харесаха. След това всички седнаха на плажа и Кристина гушна....Франк Suspect Сам беше седнала на пясъка и си говореше със Грег, а Кас ходеше по брега и си говореше със Сед. Всички си прекарваха чудесно...

П.П.Нека този който продължи да не свършва понеже ако сте съгласни искам да има още танци, пиянски истории и любов Razz )

Последната промяна е направена от на Пет Окт 19, 2007 4:54 pm; мнението е било променяно общо 1 път
BeauTynka
Гъзарче
Гъзарче
BeauTynka

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли истинска любов?   Има ли истинска любов? Icon_minitimeПет Окт 19, 2007 4:24 pm

Тъй както си говореха на плажа се появиха Бри Бианка и Иън.Сандра веднага забеляза момичетата които изглеждаха готини.Те двете също забелязаха Сандра и тръгнаха към нея.Бри отиде до момичето и я дръпна настрани:
-Здрасти!Аз съм Бри.Това е Бианка.Ела да се помотаеш с нас-каза тя и посочи зад себе си няколко сладки момчета.Сандра се объра и видя другите след това погледна към Бри и Бианка,но накрая хвана под ръка Бри и тръгна с та като каза на Сам и Кристина:
-Аз..ще дойдда след малко-и тръгна с Бри за да се запознае с момчетата.Сандра се запозна с Иън,Джоши и Дан и шесимата тръгнаха към бара.
-Е Алекс какво ще пиеш-попита я Иън
-Ами за мен едно бяло фрапе,като за начало-каза момичето като се засмя.Всички поръчаха и се заговориха...

П.П.Ам айде да помоля и аз
Princeton girl Алекс е моя героиня може да я водите ама не чак толкова много по малко,всеки да си измисли нов герой или да вземе някои друг.
#fUckIn' FREAK
Jackass
#fUckIn' FREAK

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли истинска любов?   Има ли истинска любов? Icon_minitimeПет Окт 19, 2007 4:45 pm

Ъъъ, аз помислих, че Алекс е моя героиня и, че Каси е твоя Shocked Ами...Ъъъ..Съвсем се обърках, щото попринцип моята героиня се казва Александра и тъй, ами значиии...Ще поправя имената, начи ти си Александра а аз.....ОМГ ужс. Ми ше се казфам Кристина и ся ше редактирам мненията...
#fUckIn' FREAK
Jackass
#fUckIn' FREAK

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли истинска любов?   Има ли истинска любов? Icon_minitimeПет Окт 19, 2007 4:56 pm

Офф стана много объркато и все пак ти си писала доста а пък и аз също - за Александра..Какво ще правим? Ако иксаш пак ще сменя имената и направо да те срещнем на бара за 1-ви път и т.н. и ти ще можеш да си я опишеш...Малко е тъпо ама не се сещам за друго Sad Е, може би другото - ново РП... Както искате не ми пука, и сори за това, че взех твоята просто мислех, че е моята
BeauTynka
Гъзарче
Гъзарче
BeauTynka

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли истинска любов?   Има ли истинска любов? Icon_minitimeПет Окт 19, 2007 5:47 pm

Ами виж ся каква е работата.Сам(Саматна) е Princeston_girl,Касандра Бриана Бианка иможем да ги водим всички.Аз си измислих и дабавих герой Александра(Алекс,Сандра) и ся ти си измисли геройSmile
#fUckIn' FREAK
Jackass
#fUckIn' FREAK

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли истинска любов?   Има ли истинска любов? Icon_minitimeПет Окт 19, 2007 5:52 pm

Еми разбрах ама ми е някфо тъпо така...Ся ме мързи наново да създавам герой и стана прекалено объркано и тъпо. Просто ако искаш тази тема ще я сложа в Архива и си правим една нова, да кажем "Великолепната тройка" Laughing И там си мислим герои и трите си пишем и така ще е супер щото няма никакво объркване...Съгл. ли си?
BeauTynka
Гъзарче
Гъзарче
BeauTynka

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли истинска любов?   Има ли истинска любов? Icon_minitimeПет Окт 19, 2007 5:55 pm

Ами да добре направи темата и първо да си пуснем геройте пък после ще видим какво ще пишемSmileАз сега ще излизам бб
#fUckIn' FREAK
Jackass
#fUckIn' FREAK

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли истинска любов?   Има ли истинска любов? Icon_minitimeПет Окт 19, 2007 5:56 pm

Ок, бб Wink Няма да трия тази тема а напрау я пъхам в архивчету Rolling Eyes
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Има ли истинска любов?   Има ли истинска любов? Icon_minitime

Има ли истинска любов?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Сладък форум за сладки хора :: .::Кошче::.-
Идете на: