Здравейте!Казвам се Дони на 15 съм чакам въпросчета
BeauTynka Гъзарче
Брой мнения : 51 Registration date : 07.10.2007
Заглавие: Re: BeauTynka Вто Окт 16, 2007 7:33 pm
Никой ли няма да ми зададе въпросчета
#fUckIn' FREAK Jackass
Брой мнения : 281 Age : 30 Registration date : 14.06.2007
Заглавие: Re: BeauTynka Вто Окт 16, 2007 7:38 pm
Споко Ми начи..: -От къде си? -Любим цвят? -Зодия? -Любима група? Време за отговорите
BeauTynka Гъзарче
Заглавие: Re: BeauTynka Вто Окт 16, 2007 8:39 pm
хихи *радва се*
-От къде си?Ами от Петрич,но уча в Благоеград -Любим цвят?черно и лилаво -Зодия?Везни -Любима група?Backstreet Boys,Linkin park,PCD BEP TH Iron MaidenрЗсхн Овдща и другиии
#fUckIn' FREAK Jackass
Заглавие: Re: BeauTynka Пет Окт 19, 2007 10:59 am
Имам и др. въпроси... -Любима храна? -Пиеш ли (алкохол)? -Пушиш ли? -Обичаш ли да четеш книги? -Обичаш ли да четеш списания? -Спортуваш ли нещо? -Имаш ли дом. любимец? -А снимчица имаш ли за нас?
BeauTynka Гъзарче
Заглавие: Re: BeauTynka Пет Окт 19, 2007 11:55 am
-Любима храна?Ами обичам италяска и китайска кухня,няобичам българската кухня нз що така.Обичам и готова храна,тостерчета дюнери и т.н. -Пиеш ли (алкохол)?Ами..само понякога на рожденни дни,на празници или ако сме голяма компания -Пушиш ли?Не!Твърдо против него съм -Обичаш ли да четеш книги?Ами да.Най-вече фантастични романи ахах -Обичаш ли да четеш списания?Ооо да.Обожавам Браво! и Хай Клуб,чета и комиксите на братовчед ми,и Космополитън и Ел и многооо -Спортуваш ли нещо?Ами да тенис през лятото и фиг.пързаляне през зимата -Имаш ли дом. любимец?Да едно кученце,Пуфи -А снимчица имаш ли за нас?Имам имам ЦуНк
#fUckIn' FREAK Jackass
Заглавие: Re: BeauTynka Пет Окт 19, 2007 3:35 pm
ОМГ тфа си ти! Мноу си яка ве Чак сЪ комплексирах а тфа мноу рядко стаа....Скоро и аз ще пусна снимчици Ами ето още въпросчетъ... -От кой отбор си? [футболен] -Ходила ли си извън БГ? -Любимо животно? Ам тфа е
BeauTynka Гъзарче
Заглавие: Re: BeauTynka Пет Окт 19, 2007 4:14 pm
Tнкс -От кой отбор си? [футболен]Ами Бг Левски,а чуждестранен съм от Барса и Ливерпул и Челси си ги харесвам и Манчестер Юнаитед и Арсенал -Ходила ли си извън БГ?Ами да,почти из целия Балкански полуостров.Предимно на мачове.Това лятох бях в Испания на гости на най-добрата ми приятелка,и ся се надявам да отскоча до Англия на гости на другата ми бест фр -Любимо животно?Ами куче и мишка
Lonely~In~This~Life Пииич
Брой мнения : 86 Age : 33 Registration date : 03.02.2008
Заглавие: Re: BeauTynka Нед Фев 10, 2008 10:29 pm
Испания, Англия ехаа...ти много добре си прекарваш. Истината е, че се познаваме били сме заедно в ХП форуми по ЛС ще ти кажа кои да не рекламирам тука...