Сладък форум за сладки хора
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Сладък форум за сладки хора

Ако сладко-горчивото е за вас...

ИндексЗбИжЗИЙТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Флууд

Go down 
+6
Lonely~In~This~Life
EMOtional_girL
BeauTynka
Princeton girl
LoVe^iS^LiFe
#fUckIn' FREAK
10 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
АвторСъобщение
#fUckIn' FREAK
Jackass
#fUckIn' FREAK

Брой мнения : 281
Registration date : 14.06.2007

Флууд - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд   Флууд - Page 3 Icon_minitimeСря Ное 14, 2007 6:32 pm

Скоро малко ще поработя по форума и може малко да го порекламирам да станем повече хора Party time
Върнете се в началото Go down
https://bittersweet.bulgarianforum.net
#fUckIn' FREAK
Jackass
#fUckIn' FREAK

Флууд - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд   Флууд - Page 3 Icon_minitimeСря Ное 14, 2007 6:39 pm

Малко ще поофлудя собствения си форум ама да питам... EMOtional_girl случайно да си чела една от поредицата дневници на Джорджия?
На пример "Уроци за целуване" или др. от тая поредица?? Rolling Eyes
EMOtional_girL
Гъзарче
Гъзарче
EMOtional_girL

Брой мнения : 53
Registration date : 09.10.2007

Флууд - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд   Флууд - Page 3 Icon_minitimeПет Ное 16, 2007 3:26 pm

ОооООо ДА!!!Възхитена съм от тази книжчица lol!
#fUckIn' FREAK
Jackass
#fUckIn' FREAK

Флууд - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд   Флууд - Page 3 Icon_minitimeПет Ное 16, 2007 3:36 pm

Laughing Ясно значи защо на деска ти има папчица " Фати " Laughing Razz Трябва и аз така да направя Razz И аз я чета - и четирите от поредицата съм ги прочела Laughing What a Face
EMOtional_girL
Гъзарче
Гъзарче
EMOtional_girL

Флууд - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд   Флууд - Page 3 Icon_minitimeПет Ное 16, 2007 3:41 pm

Хахахаа тфа е снимка...не папка...ама няма нищо общо..Фати е едно едно момиче и тази снимка е за нея...А ти какво имаше предвид?!
#fUckIn' FREAK
Jackass
#fUckIn' FREAK

Флууд - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд   Флууд - Page 3 Icon_minitimeПет Ное 16, 2007 3:47 pm

Laughing Ми да де - снимка Razz
В тези книги Джорджия (момичето) казва на баща си Фати и за тфа си помислих че ти така си кръстила снимката на баща си Laughing
Невър майнд, иначе как си Razz
EMOtional_girL
Гъзарче
Гъзарче
EMOtional_girL

Флууд - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд   Флууд - Page 3 Icon_minitimeПет Ное 16, 2007 3:54 pm

МмМ бива...Ти?
#fUckIn' FREAK
Jackass
#fUckIn' FREAK

Флууд - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд   Флууд - Page 3 Icon_minitimeПет Ное 16, 2007 4:05 pm

И при мене бифа... Twisted Evil След около 8 мецеца май ще си взимам куче Laughing Razz Party time Чак тогава, понеже сега строим къщата където ще живеем когато е готова. И като я наперавят ще си взема куче - дълга и сложна Neutral А пък сега трябва да уча за изпитите, а аз само за кучета мисля Laughing Razz
EMOtional_girL
Гъзарче
Гъзарче
EMOtional_girL

Флууд - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд   Флууд - Page 3 Icon_minitimeВто Дек 04, 2007 8:16 pm

Някой може ли да помогне да даде идеи за Коледно тържество?Че една фр ще си прави,а не може да измисли какво да направи?!Много тенкс ^^
#fUckIn' FREAK
Jackass
#fUckIn' FREAK

Флууд - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд   Флууд - Page 3 Icon_minitimeЧет Дек 06, 2007 1:50 pm

Мноу яка идейка Razz Ама все пак тя трябва да си има представа кой ще покани (колко човека ще са), къде ще го прави и още някои подробности... Попитай я и мога да ти дам някой друг съвет Razz
Много зависи дали ще си покани 3-4 приятелки или бурна компания с момчета What a Face Ето някои неща които можете да правите, но това са само базисни неща, ако искаш повече помощ трябва да я питаш какво ще представлява...

Парти с най-добри приятелки:

-Ядене
Или по-скоро, нещо което всички ще ядат: пица, спагети, китайско или нещо друго...Може и да прибави нещо по-коледно, например инпровизирана пица с късмети Razz

-Пиене
Тук зависи какво искат, за всеки случай трябва да се запаси с 2-3 бутилки кола, натурален сок и специялно за коледната вечер някакъв алкохол (по избор What a Face ). Предлагам нещо по-леко за да не ви цепи главата на сутринта, като - бира, шампанско, по-лека водка... Каквото решите...

-Забавления
Тук са няколко "подгрупи":
*Музика
- трябва да е разнообразна (метъл, фолк Razz ) за да можете в различните наствоения да пускате различка музика. Сложете и някоя по-лека музика в която не се пее за да може докато ядете и си говорите да свири нещо (предлагам да е някаква коледна за да си "ходи" с настроението ви).
*Филми - ако е възможно е хубаво да се вземе филм от видеотеката. Най-добрият вариянт е комедията, понеже всички ще го харесат, естествено ако преспочитат ужаси, екшън драма или нещо друго може да се вземат 2, 3 филма. Ако няма такава възможност винаги може да се гледа по телевизията нещо или на компюъра да се изтегли филм Wink
*Други - можете да се занимавате с най-различни неща, от хващане на храна до танцуване цяла нощ. Можете да си измислите много неща, но мисля, че е най-хубаво, когато "лигнята си идва сама" Razz Ако искаш ще ти потърся някакви занимавки из нета...
*Подаръци - ако сте решили да си подарявате подаръци в коледната вечер, то нека да са от сърце =) Нека да са красиво опаковани за да си личи, че сте се постарали. Не е нужен голям подарък, важното е да значи нещо за човека за който е =)

-Място
Ще е нужно място за да се храните, за да танцувате или там каквото ще правите, а ако сте решили да си направите ъм.. "парти с преспиване", ще са нужни и легла Razz

Сега ме мързи да пиша и за другия вид празненство (с бурна компания), понеже май съм малко болна и ме боли главата Razz
Ще се радвам ако съм помогнала Razz
Като питаш приятелката си пиши какво е казала =)
EMOtional_girL
Гъзарче
Гъзарче
EMOtional_girL

Флууд - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд   Флууд - Page 3 Icon_minitimeЧет Дек 06, 2007 6:27 pm

Беше моя грешка,че не го споменах още в началото....Ми значи тя е по-голяма и коледната забава ще бъде с нейния клас...смисъл там от даскало си го организират...2-ро аз няма да ходя..подразбира се защо Crying or Very sad ...Ама както и да е...Това е което мога да кажа...А и всички са чалгари Laughing *без нея де* Предложих й да вземе денс парчета да се кълчат там Laughing ...Не искам да те притеснявам Wink Айде,и скорошно оздравяване : ) Ако се сетиш за някоя игричка пусни постче набързо...Но не се затормозявай ...*отнася се за всички Razz * много съм нахална* ...И...тва беше Razz
#fUckIn' FREAK
Jackass
#fUckIn' FREAK

Флууд - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд   Флууд - Page 3 Icon_minitimeЧет Дек 06, 2007 7:49 pm

Ама защо няма да си на тържеството Shocked Stupid
EMOtional_girL
Гъзарче
Гъзарче
EMOtional_girL

Флууд - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд   Флууд - Page 3 Icon_minitimeЧет Дек 06, 2007 8:06 pm

Ем тя е с класа си : ( Нямам работа там...Не познавам никой и така....Просто...не ми е там мястото пък и нашия клас уж ще има там някфо измислено тържество Rolling Eyes
#fUckIn' FREAK
Jackass
#fUckIn' FREAK

Флууд - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд   Флууд - Page 3 Icon_minitimeЧет Дек 06, 2007 8:30 pm

Аха..Аз помислих, че е от твоя клас... Ами утре ще напиша няколко съвета, ако мога да измисля ;p Аз сега мисля дали да не направя мини парти (тоест с няколко френдки) за коледа, ама нз. По-скоро ще направя с най-добрата ми приятелка, понеже при нея не е нужно да се старая, тя сама може да направи купона Razz Много ми е интересно къде ще навре около 20 човека, имаш ли отговор за мене Shocked Laughing
EMOtional_girL
Гъзарче
Гъзарче
EMOtional_girL

Флууд - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд   Флууд - Page 3 Icon_minitimeЧет Дек 06, 2007 8:38 pm

Ми да,имам!Аз за рд-то си мислех да наема едно малкУ ресторантче не много далече от нас!Там почти никой не ходи и затфа нямаше да искат и много пари да се наема!Та и ти може така да наравиш..Наемете си някое ресторантче така....лекичко... Laughing И поискайте от родителите ви парички и си накупете глупости и от ресторанта по нещо и така супер забавно ще бъде...Ако имат някфи уредби и глупости си взимате дискчета и готово Party time
#fUckIn' FREAK
Jackass
#fUckIn' FREAK

Флууд - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд   Флууд - Page 3 Icon_minitimeЧет Дек 06, 2007 9:03 pm

Ами аз така си празнувам РД-то от 2-3 години, ама не ме кефи ресторантчето, а пък в Ямбол май-няма други такива които биха затворили за някфо си РД...За това като направят скоро къщата може би ще празнувам вече там, понеже там ще си е широко, баща ми се чуди и дали да направи сауна, ще си имаме мощна уредбичка и т.н. Razz Ама до тогава няма място където да празнувам коледата Rolling Eyes
EMOtional_girL
Гъзарче
Гъзарче
EMOtional_girL

Флууд - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд   Флууд - Page 3 Icon_minitimeЧет Дек 06, 2007 9:16 pm

Ем...нз ...ако се поровиш ще намериш ресторантче спокс...ако пък не ще празнувате по-скромно със фр-то ти...такова женско парти с няколко момичета Жаба
#fUckIn' FREAK
Jackass
#fUckIn' FREAK

Флууд - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд   Флууд - Page 3 Icon_minitimeПет Дек 07, 2007 3:59 pm

Еми да...то има още 3 месеца до тогава, имам време да мисля Razz ...
Иначе за шумного парти, пак тряя доста музика храна, пиене, абе нз...Аз не съм правила коледно парти с много хора и не знам как ще се получи и не мога да дам съвет...Трябва алкохол, дори и да есъвсем лек, пица, малко рап музика за момчетата, малко поп за момичетата, бля бля...Нещо тези дни ми е скука...Сиг. днес ще ми идва на гости фрндката ми ама не съм сиг. Ще видим Razz
EMOtional_girL
Гъзарче
Гъзарче
EMOtional_girL

Флууд - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд   Флууд - Page 3 Icon_minitimeПет Дек 07, 2007 6:37 pm

Е,дойде ли? : )Та...все пак тенкс,че се помъчи да помогнеш и наистина това с късметчетата на мен лично ми хареса!Аз й обещах да мисля и сега трябва да мисля за игри...Колкото до скуката ти тва е от болеста ; ) Ще ти мине!!Айде ако сега фр-то ти е на гости приятно прекарване...После драсни Razz
Lonely~In~This~Life
Пииич
Пииич
Lonely~In~This~Life

Брой мнения : 86
Registration date : 03.02.2008

Флууд - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд   Флууд - Page 3 Icon_minitimeПет Мар 07, 2008 6:55 pm

Честит рожден ден на Админката! Пожелаваме ти много успехи за напред, много любов и...абе всичко хубаво! Честит Рожден Ден!

От всички потребители във форума.
#fUckIn' FREAK
Jackass
#fUckIn' FREAK

Флууд - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд   Флууд - Page 3 Icon_minitimeНед Мар 09, 2008 8:50 pm

Мерсии, мерсиии Very Happy Razz Мен малко ме нямаше във форума, но до 1-2 дни пак ще съм на линия ^^
Lonely~In~This~Life
Пииич
Пииич
Lonely~In~This~Life

Брой мнения : 86
Registration date : 03.02.2008

Флууд - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд   Флууд - Page 3 Icon_minitimeВто Мар 11, 2008 4:33 pm

Ама добре, че имаш рожден ден, щото аз видях там рожденната дата, ама аз не вярвам много, много и ако бях объркала. pale
Sirius
Гъзарче
Гъзарче
Sirius

Брой мнения : 57
Registration date : 14.03.2008

Флууд - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд   Флууд - Page 3 Icon_minitimeПет Мар 14, 2008 7:10 pm

Карай ее..и да беше объркала щяха да ти се смеят малко то туй не пречи!На мен секи ден ми са хилят имат ма за клоун ама голяя раота!Да не ви пука живота е една голяма бъркотияяя! Laughing
[D]*[i]*[v]*[a]*[n]*[e]
Пииич
Пииич
[D]*[i]*[v]*[a]*[n]*[e]

Брой мнения : 83

Флууд - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд   Флууд - Page 3 Icon_minitimeПет Мар 14, 2008 7:25 pm

Тебе лигата ли те хвана?
Sirius
Гъзарче
Гъзарче
Sirius

Брой мнения : 57

Флууд - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд   Флууд - Page 3 Icon_minitimeПет Мар 14, 2008 7:30 pm

Мии чек да помисля..не това е ефект от недохранване bounce А пъкк лигата ще я използвам само върху теб(сети се за кво стаа въпрос Shocked )
Sponsored content

Флууд - Page 3 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Флууд   Флууд - Page 3 Icon_minitime

Флууд
Върнете се в началото 
Страница 3 от 5Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Сладък форум за сладки хора :: Забавления :: .::Игри::.-
Идете на: