Сладък форум за сладки хора
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Сладък форум за сладки хора

Ако сладко-горчивото е за вас...

ИндексЗбИжЗИЙТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Какво виждате на бюрото си?

Go down 
+8
Lonely~In~This~Life
BeauTynka
*Insomnia*
EMOtional_girL
LoVe^iS^LiFe
Vittoria
Princeton girl
#fUckIn' FREAK
12 posters
АвторСъобщение
#fUckIn' FREAK
Jackass
#fUckIn' FREAK

Брой мнения : 281
Registration date : 14.06.2007

Какво виждате на бюрото си? Empty
ПисанеЗаглавие: Какво виждате на бюрото си?   Какво виждате на бюрото си? Icon_minitimeСъб Юли 07, 2007 3:23 pm

Като погледнете пред вас на бюрото какво виждате?
При мене има някакви химикали, камера, телефона ми, чаша кола, списание и някаква тетрадка...А, и един плакат.
Върнете се в началото Go down
https://bittersweet.bulgarianforum.net
Гост
Гост
Anonymous

ПисанеЗаглавие: Re: Какво виждате на бюрото си?   Какво виждате на бюрото си? Icon_minitimeПон Юли 09, 2007 9:13 pm

Хм...лампа,празна чаша Laughing ,дикове,сова (от тия гипсови фигурки),химикалки,тетрадки,дневник,листове и един стар лексикон Smile
Princeton girl
Пииич
Пииич
Princeton girl

Брой мнения : 81
Registration date : 10.07.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво виждате на бюрото си?   Какво виждате на бюрото си? Icon_minitimeВто Юли 10, 2007 1:42 pm

Хиляди моливници с моливи,химикалки,линии и др(като моливите с украси отгоре),колони за компа,острилка,касетка,четири кутии за бижута(имам милиони),скицник,картичка от Копривщица,касичка,сувенири,лампа,порцелановата ми кукла с къдрици от Турция,ластик за коса,фигурки,мп-е тройка,дистанционното за уредбата,джиесем,книги и списания,пакетче с кърпички за нос,табли(оо онези за бюра)...В момента е голямаааа бъркотия! Laughing
Vittoria
Ново човече
Ново човече
Vittoria

Брой мнения : 24
Registration date : 10.07.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво виждате на бюрото си?   Какво виждате на бюрото си? Icon_minitimeВто Юли 10, 2007 3:26 pm

ми аз си имам камерка, компче, принтерче, мишка, слушалки+микро, тел, диск, колонки и некъв моливник с доста химикали
http://aldinor.fantasyboard.net/
LoVe^iS^LiFe
Ново човече
Ново човече
LoVe^iS^LiFe

Брой мнения : 26
Registration date : 09.07.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво виждате на бюрото си?   Какво виждате на бюрото си? Icon_minitimeВто Юли 10, 2007 9:30 pm

Монитор,салата,телефон,ключове,солети,парички,химикал,колонки и микче..
EMOtional_girL
Гъзарче
Гъзарче
EMOtional_girL

Брой мнения : 53
Registration date : 09.10.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво виждате на бюрото си?   Какво виждате на бюрото си? Icon_minitimeЧет Окт 11, 2007 11:14 am

Монитора,химикалка,запалка-фенерче,шише с малко вода,кутия цигари,листчето с IP-то ми Laughing ,тетрадка и колоните....ааа и някакво пръстенче Laughing ...сега забелязах и листче за платена сметка за нета...ластиче и рисунка на Айрън Мейдън скатана зад десктопа
*Insomnia*
Ново човече
Ново човече
*Insomnia*

Брой мнения : 8
Registration date : 15.10.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво виждате на бюрото си?   Какво виждате на бюрото си? Icon_minitimeПон Окт 15, 2007 10:54 pm

Ми една снимка, iPod-а ми ъм дъвки, химикал и тва е...
http://myspace.com/th3_dr3am3r
BeauTynka
Гъзарче
Гъзарче
BeauTynka

Брой мнения : 51
Registration date : 07.10.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Какво виждате на бюрото си?   Какво виждате на бюрото си? Icon_minitimeВто Окт 16, 2007 8:26 am

Ъм доста неща:снимка,моедма ми за нета,камера,доста химикали,портмонето ми и гланзове и един телефон
#fUckIn' FREAK
Jackass
#fUckIn' FREAK

ПисанеЗаглавие: Re: Какво виждате на бюрото си?   Какво виждате на бюрото си? Icon_minitimeСря Ное 14, 2007 6:46 pm

Празна ботилка кола, дистанционно, една червена тетрадка, чаша, мишка и пад ( Laughing ) , слушалки, един химикал, GSM-а ми и ръката ми от време на време се мярка там Razz
Lonely~In~This~Life
Пииич
Пииич
Lonely~In~This~Life

Брой мнения : 86
Registration date : 03.02.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Какво виждате на бюрото си?   Какво виждате на бюрото си? Icon_minitimeНед Мар 02, 2008 1:48 am

Пред мен е монитора, Laughing , празна чаша, мишка, помпичка, която се пръска в устата, за да не те боли гърлото (не съм асматичка) тонколони, микрофон, слушалки, клавиатура, календар, чаша в която има химикалки и това е... Rolling Eyes
#fUckIn' FREAK
Jackass
#fUckIn' FREAK

ПисанеЗаглавие: Re: Какво виждате на бюрото си?   Какво виждате на бюрото си? Icon_minitimeНед Мар 02, 2008 5:05 pm

При мен в момента е пълна бъркотия на бюрото ми Suspect :
Монитор, пад, мишка, слушалки, фотоапарат, джиесем, дискове и листчета с инструкции за фотоапарата, химикал, мартеница, чаша със сок, малка чинийка с мандарина, чиния с филия, тетрадка и учебник, речник по английски, опаковка на фотоапарата, календарче, ластика и нялкакви торбички Laughing Laughing Laughing
Sirius
Гъзарче
Гъзарче
Sirius

Брой мнения : 57
Registration date : 14.03.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Какво виждате на бюрото си?   Какво виждате на бюрото си? Icon_minitimeПет Мар 14, 2008 7:12 pm

ммм Календар,диск,моя телефон,още един диск,някаф крем на майка ми,чаша в която има кибрит,запалка,химикал.Също така виждам бележника ми,един тефтер,книжката на бтк и домашния телефон Laughing
PaTeTyY
Ново човече
Ново човече

Брой мнения : 5
Registration date : 14.03.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Какво виждате на бюрото си?   Какво виждате на бюрото си? Icon_minitimeПет Мар 14, 2008 7:40 pm

Бисквити ( вече изядениLaughing), сладки, телефон, два пръстена, каленсар, лист, химикал, четка за коса и това е.
.:Som3day:.
Ново човече
Ново човече
.:Som3day:.

Брой мнения : 26
Registration date : 19.03.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Какво виждате на бюрото си?   Какво виждате на бюрото си? Icon_minitimeЧет Мар 20, 2008 1:35 pm

компютъра,тонколони,лакочистител,телефона ми,някво листче с номер,няколко лака,снимки,мнооого дискове и симпатични фигурки...Както и капки за нос Very Happy
http://teensworld.forumup.com
WhiteShadow
Гъзарче
Гъзарче
WhiteShadow

Брой мнения : 50
Registration date : 21.03.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Какво виждате на бюрото си?   Какво виждате на бюрото си? Icon_minitimeПет Мар 21, 2008 5:18 pm

Аз виждам:МОНИТОР,тонколони,дистанционо за климатик,дистанционо за телевизор,АDSL-модем,дискове(които са разхвърляни навсякъде),mp4-творка, домашен телефон,GSM и плюшени играчки.
http://www.narutobg.com
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Какво виждате на бюрото си?   Какво виждате на бюрото си? Icon_minitime

Какво виждате на бюрото си?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Сладък форум за сладки хора :: Забавления :: .::Игри::.-
Идете на: