Сладък форум за сладки хора
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Сладък форум за сладки хора

Ако сладко-горчивото е за вас...

ИндексЗбИжЗИЙТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Какво сънувахте?

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
#fUckIn' FREAK
Jackass
#fUckIn' FREAK

Брой мнения : 281
Registration date : 14.06.2007

Какво сънувахте? Empty
ПисанеЗаглавие: Какво сънувахте?   Какво сънувахте? Icon_minitimeСъб Юли 07, 2007 3:15 pm

Разкажете какво сънувахте или просто някакъв интересен сън?
Върнете се в началото Go down
https://bittersweet.bulgarianforum.net
Princeton girl
Пииич
Пииич
Princeton girl

Брой мнения : 81
Registration date : 10.07.2007

Какво сънувахте? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Какво сънувахте?   Какво сънувахте? Icon_minitimeЧет Юли 19, 2007 11:43 am

Аз веднъж сънувах,че Лео идва в България,говори перфектно български и ме помоли да го разведа из забележителности. Laughing И като дойде време да си ходи,се качи в някаква каляска... Laughing А аз въобще не исках той да си тръгва.... Laughing

Иначе миналата нощ сънувах,че с една приятелка и един приятел сме на зелено в една къщичка Laughing Другите деца не ги познавах,ама си спомням,че бях в една стая с мама и тате.... Laughing И ставам аз и ми казват,че момичето,с което сме на зелено(Мария се казва)е изчезнало.Казвам на тате,че отивам да я търся ,а той ми казва
-Не се отдалечавай много!
Аз излизам в градината,и един,дето полива цветята ,ми казва
-Не се плаши от змията.
Аз се изплаших,влязох пак в къщата и почнах да пищя
-Змия,змия.....!
Тогава видях,че Мария се е върнала.И отива някъде с някакво момиче.Аз си взех обувките(промуших се покрай краката на др деца,щото не знайно защо обувките ми бяха под масата.... Laughing И с едно др момиче,тръгнахме тихо да ги преследваме и те се спуснаха по един склон в планината и ни видяха.Тогава започнаха да тичат по някакъв плаж ,а ние ги гонехме.После всички цопнахме в плитчините на кристално чисто море,около нас имаше много голям плаж,с палми,ама нямаше други хора.Като изоставен остров на Карибите.

Мисля,че вторият сън бе породен от непрестанното гледане на Карибски пирати у нас! Laughing
А първия сън беше по-от отдавна и май беше породен от манията по Титаник и Лео. Laughing

А иначе докато сънувам ми минават хиляди мисли през главата.Викам си във втория сън,че ми се закусва,ама викам
-Аз ще закуся след като проследя Мария. Laughing
[D]*[i]*[v]*[a]*[n]*[e]
Пииич
Пииич
[D]*[i]*[v]*[a]*[n]*[e]

Брой мнения : 83
Registration date : 14.03.2008

Какво сънувахте? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Какво сънувахте?   Какво сънувахте? Icon_minitimeСъб Мар 15, 2008 3:55 pm

Мойта бест френдка се казва Мария. Razz

Такам оная вечер сънувах как бях на някакъв концерт с още много момичета и пяхме нещо, после братовчет ми дойде да ме вземе и минахме през една поляна, която гореше и всичко беше в черна пушилка. Оттам излезнаха някакви уроди (нещо като крокодили, ама бяха с шипове) и започнаха да ни гонят. Ние тичахме, а те след нас. Тичахме по едно нанадолнище и аз се спрях, щото се бях засилила много. Тогава единия урод също се беше засилил и ме подмина. После спря, огледа се и се върна пак отзад и започна да ни гони. Laughing Стигнахме до едно кръстовище, където се появи другия ми братовчет (те са братя). Тичахме и стигнахме до нашия блок, където остана само един урод, който се заплесна под някаква тераса, обаче по-малкия братовчет, дет го срещнахме на кръстовището отиде да рита урода, който като се обърна продължи да ни гони. Взех един камък и продължих към моя вход. Братчедите се изпариха и останах сама. Урода беше точно пред вратата и аз го уцелих с камъка. Той каза "Ауу" и ми отстъпи . Аз се мушнах в асансьора и натиснах копчето за 5-тия етаж. Урода не можа да влезе с мен и тръгна по стълбите. А аз пътувах, пътувах, пътувах в тоя асансьор и накрая отворих вратата и видях някфи супер гадни врати: целите надраскани и ууу...беше много зловещо. Пак се върнах и отново пътувах, пътувах, пътувах. И накрая стигнах. Странно , ама апартамента в който влязох не беше на мястото си, сякаш не беше нашия. Ама нашия трябва да е бил. Оня урод се спря пред вратата, аз заключих. Отидах до майка ми и и казах :
-Страх ме е , но тези животни ще ми трябват в часа по ЗСЧИ. Laughing
Тя излезе и ми ги внесе. Тоя път бяха два. Зелени, отвратителни. Аз изкарах магическата си пръчка Laughing (не знам от къде имах такава) и ги направих на малки охльовчета. После ги сложих във вода и те станаха пиявици. После започнаха да стават ГОЛЕМИ хлебарки . Беше ужасно. Аз отидох в кухнята и се качих на плота. Те не ме стигнаха. Тогава се събудих. Ужасен кошмар беше. УУууу....
WhiteShadow
Гъзарче
Гъзарче
WhiteShadow

Брой мнения : 50
Registration date : 21.03.2008

Какво сънувахте? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Какво сънувахте?   Какво сънувахте? Icon_minitimeПет Мар 21, 2008 5:40 pm

Венъж (това лято) Играх до полуда WoW-World of WarCraft.Играех по 21 часа във денонощието.И като си легнах веднъж и заспивам Sleep
"Виждам Калимдор и едно гномче идва срещу мене аз тръгвам да бягам понеже той е 70 левел,а аз 1.Бягам,бягам и по едно време маната ми свършва,и спирам.Обръщам се аз и започвам битката ....Тъкмо да ме довърши (бях останала на 17 hp) се събуждам на земята....
През следващия ден имах мускулна треска. lol!
http://www.narutobg.com
Sponsored content

Какво сънувахте? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Какво сънувахте?   Какво сънувахте? Icon_minitime

Какво сънувахте?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите