Аз веднъж сънувах,че Лео идва в България,говори перфектно български и ме помоли да го разведа из забележителности.
И като дойде време да си ходи,се качи в някаква каляска...
А аз въобще не исках той да си тръгва....
Иначе миналата нощ сънувах,че с една приятелка и един приятел сме на зелено в една къщичка
Другите деца не ги познавах,ама си спомням,че бях в една стая с мама и тате....
И ставам аз и ми казват,че момичето,с което сме на зелено(Мария се казва)е изчезнало.Казвам на тате,че отивам да я търся ,а той ми казва
-Не се отдалечавай много!
Аз излизам в градината,и един,дето полива цветята ,ми казва
-Не се плаши от змията.
Аз се изплаших,влязох пак в къщата и почнах да пищя
-Змия,змия.....!
Тогава видях,че Мария се е върнала.И отива някъде с някакво момиче.Аз си взех обувките(промуших се покрай краката на др деца,щото не знайно защо обувките ми бяха под масата....
И с едно др момиче,тръгнахме тихо да ги преследваме и те се спуснаха по един склон в планината и ни видяха.Тогава започнаха да тичат по някакъв плаж ,а ние ги гонехме.После всички цопнахме в плитчините на кристално чисто море,около нас имаше много голям плаж,с палми,ама нямаше други хора.Като изоставен остров на Карибите.
Мисля,че вторият сън бе породен от непрестанното гледане на Карибски пирати у нас!
А първия сън беше по-от отдавна и май беше породен от манията по Титаник и Лео.
А иначе докато сънувам ми минават хиляди мисли през главата.Викам си във втория сън,че ми се закусва,ама викам
-Аз ще закуся след като проследя Мария.