#fUckIn' FREAK Jackass
Брой мнения : 281 Age : 30 Registration date : 14.06.2007
| Заглавие: Допишете Пон Окт 22, 2007 6:00 pm | |
| Искам ... Не искам ... Имам ... Липсва ми ... Надявам се ... Чудя се ... Търся ... Обичам ... Ненавиждам ... Загубих ... Намерих ... Убеден съм в ... Съмнявам се в ... Колебая се дали ... Интересувам се от ... Мога ... Не мога ... Лягам си с ... Събуждам се с ... Преди да заспя ... Ведната щом стана ... Доволен съм от ... Не съм доволен от ... Обичам да похапвам ... Обичам да си пийвам ... Обичам да гледам ... Обичам да слушам ... Обичам да чета ... Искам да избягам от ... Искам да променя ... Моята сила ... Моята слабост ... Най-голямото изкушение ... Най-вълнуващото преживяване ... Най-силната тръпка ... Най-обсебващата мания ... Най-голямата трудност ... Най-приятните моменти ... Най-гадните моменти ... Най-хубавия спомен ... Най-неприятния спомен ... Най-голямото удовлетворение ... Най-голямата грешка ... Най-тежкото изпитание ... Най-силната болка ... Най-голямото удоволствие ... Най-големия грях ... Най-големия спек ... Самочувствието ми се базира на ... Личността, която ме вдъхновява ... За себе си съм чувал, че ... Искам, но не ми стиска да ... Родителите ми ... Приятелите ми ... Враговете ми ... Вярвам във ... Сълажявам за ... Стремя се към ... Мечтая за ... Работя върху ... Страхувам се от ... Гордея се с ... Срамувам се от ... Пристрастен съм към ... Боря се за ... Искам да постигна ... Искам да притежавам ... Искам да бъда ... Изнервя ме ... Отегчава ме ... Отвращава ме ... Сдухва ме ... Мотивира ме ... Възбужда ме ... Вбесява ме ... Успокоява ме ... Кара ме да се усмихвам ... Разплаква ме ... Зарежда ме с положителна енергия ... Зарежда ме с негативна енергия ... Чувствам се добре, когато ... Чувствам се зле, когато ... Имам нужда от ... Нямам нужда от ... В момента ... | |
|
Lonely~In~This~Life Пииич
Брой мнения : 86 Age : 33 Registration date : 03.02.2008
| Заглавие: Re: Допишете Нед Мар 02, 2008 2:17 am | |
| Искам да гушна приятелят си. Не искам да спа. Имам хубав лак. Липсва ми приятелят ми. Надявам се да си дойде в Пловдив. Чудя се какво ме чака утре. Търся добри приятели. Обичам Борислав Бориславов Йовчев! Ненавиждам лицемерите. Загубих добра приятелка. Намерих още по-добра- Убеден съм в възможностите си. Съмнявам се в костите си. Мисля, че не са издръжливи. Колебая се дали да не отида утре на разходка. Интересувам се от музика. Мога да пея. Не мога да рисувам. Лягам си с гаджето си. Събуждам се с гаджето си. Преди да заспя чета. Веднага щом стана си измивам лицето. :lo: Доволен съм от себе си. Не съм доволен от закуската ми днес. Обичам да похапвам шоколадчета. Обичам да си пийвам водка. Обичам да гледам комедии. Обичам да слушам Evanescence. Обичам да чета фантастични романи. Искам да избягам от хората. Искам да променя хората. Моята сила е пеенето. Моята слабост е сладоледа. Най-голямото изкушение - Мм...не знам, може би... Най-вълнуващото преживяване - Първият път на сцената. Най-силната тръпка - Да усетя как като се кача на сцената всички викат и направо коленете ми омекват. Супер е. Най-обсебващата мания - Не съм се обсебила от нищо. Най-голямата трудност - Пфф...може би от 4 - 9 клас. Тези години в живота ми бяха най-трудни. Най-приятните моменти - Всички са с моите приятели. Най-гадните моменти - Като се замисля нямам. Най-хубавия спомен - Сигурно съм била на 10-11 години и ме избраха да пея химна на България пред цял Пловдив. Най-неприятния спомен - Мм...нямам. Най-голямото удовлетворение е да се прибера вкъщи жива и здара и доволна. Най-голямата грешка - Не съжалявам за нищо и не мисля, че съм имала грешки в живота си. Което се е случило е трябвало да се случи. Нали знаете поговорката "Всяко зло за добро". Най-тежкото изпитание - Пеенето. Най-силната болка - Болка от любов разбира се. Най-голямото удоволствие - Ммм...може би да се гушна в големите ръце на приятеля си. Най-големия грях - Не прелюбодействай. Най-големия спек - Мм...не знам. Самочувствието ми се базира на - Пеенето. Личността, която ме вдъхновява е Вера Казакова. За себе си съм чувал, че съм спала с цялото училище. Искам, но не ми стиска да скоча с бънжди. Родителите ми са като всички родители. Приятелите ми са печени. Враговете ми са достойни врагове. Вярвам в себе си. Съжалявам за не съжалявам за нищо. Стремя се към добра кариера. Мечтая за някое малко кътче без никакви хора. Просто да си почина от всички тези глупости и простотии, които се случват в днешно време. Работя върху себе си. Страхувам се от паяци. Гордея се с това, което съм. Срамувам се от нищо. Пристрастен съм към сладоледа. Боря се за да бъда себе си. Искам да постигна много. Искам да притежавам нищо. Искам да бъда такава каквато съм. Изнервя ме бавните хора. Много мразя някой да се мота. Отегчава ме простотията. Отвращава ме простотията. Сдухва ме мм...тука нямам отговор. Мотивира ме приятелят ми. Възбужда ме пак приятелят. Вбесява ме пак горния отговор. Успокоява ме пак приятелят ми. Кара ме да се усмихвам пак приятелят ми. Разплаква ме приятелят ми. Зарежда ме с положителна енергия пеенето. Зарежда ме с негативна енергия мм...не знам какво. Чувствам се добре, когато той ми говори някфи супер мили неща. Чувствам се зле, когато мм...няма такъв момент. Имам нужда от почивка и време. Нямам нужда от ... В момента допълвам. | |
|
WhiteShadow Гъзарче
Брой мнения : 50 Age : 29 Localisation : ..::Hell::.. Registration date : 21.03.2008
| Заглавие: Re: Допишете Пет Мар 21, 2008 6:16 pm | |
| Искам Всичко Не искам Нищо Имам Теб Липсва ми Нет Надявам се да живея Чудя се дали ще успея Търся лев Обичам теб Ненавиждам Looser-ите Загубих юзърите Намерих себе си Убеден съм в възможностите си. -------------------------------------- Нямам време за всичките сорри | |
|