Сладък форум за сладки хора
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Сладък форум за сладки хора

Ако сладко-горчивото е за вас...

ИндексЗбИжЗИЙТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Великолепната четворка

Go down 
4 posters
АвторСъобщение
#fUckIn' FREAK
Jackass
#fUckIn' FREAK

Брой мнения : 281
Registration date : 14.06.2007

Великолепната четворка Empty
ПисанеЗаглавие: Великолепната четворка   Великолепната четворка Icon_minitimeПет Окт 19, 2007 6:06 pm

"Великолепната четворка" - Това РП е на Алекс, Саманта, Кристин и ....... - четирите момичета, приятелки. Първо си постнете профилите на героите после ще пишем за да няма недоразумения! Wink

Моята героиня:
1.Име^Кристин [Крис]
2.Възраст^17г.
3.Описание на героят^Кристин има тъмно зелени очи и черна, дълга коса.
4.Характер^Тя е приятна, но лесно избухлива, добра приятелка. Умее да се забавлява и обича купоните.Съботите и неделите прекарва или скучно и мързеливо в леглото гледайки телевизия или купонясвайки с приятели...Тя най-голямата от четворката и обича да им помага когато са в трудин моменти. Освен трите си най-добри приятелки тя често ходи и с една групичка приятели от даскало, шест готини момчета и две момичата.
5.Домашни любимци^Питбул - на 2 години.
6.Снимки^
https://2img.net/h/i70.photobucket.com/albums/i104/sadysa/003304215.jpg
https://2img.net/h/i70.photobucket.com/albums/i104/sadysa/003304219-1.jpg
https://2img.net/h/i70.photobucket.com/albums/i104/sadysa/003304256.jpg
https://2img.net/h/i70.photobucket.com/albums/i104/sadysa/003304258.jpg
https://2img.net/h/i70.photobucket.com/albums/i104/sadysa/003304260.jpg
ТЯ НЕ Е ЕМО!

Последната промяна е направена от на Съб Окт 20, 2007 4:33 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти
Върнете се в началото Go down
https://bittersweet.bulgarianforum.net
BeauTynka
Гъзарче
Гъзарче
BeauTynka

Брой мнения : 51
Registration date : 07.10.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Великолепната четворка   Великолепната четворка Icon_minitimeПет Окт 19, 2007 6:13 pm

Име:Александра,Алекс или Сандра
Години:16г.
Характер на героя:Сандра е купонджийката в триото.Обича да лудее и щурее,но най-вече да купонясва.Заглежда се по момчета,но е много добра и честна приятелка.Винаги споделя с Сам и Крис.Винаги изкрена,но понякога става лошичка и неконтролируема
Описание:Няма да я описвам давам ви снимка: http://www.vanityfair.de/vf/articles/2007/05/07/793/emma-roberts-models-dooney-burke.jpg
http://cache.viewimages.com/xc/74578726.jpg?v=1&c=ViewImages&k=2&d=17A4AD9FDB9CF193C4F70F8076A39DEE003CB066E048F0F8284831B75F48EF45
http://www.chinadaily.com.cn/entertainment/images/attachement/jpg/site1/20070815/000d60aa06df082cb34c21.jpg
Домашни любимци:Спарки кученце чихуа хуа
#fUckIn' FREAK
Jackass
#fUckIn' FREAK

ПисанеЗаглавие: Re: Великолепната четворка   Великолепната четворка Icon_minitimeСъб Окт 20, 2007 4:27 pm

Понеже и EMOtional_girl може да иска да се включи гоправя на великолепната четворка и ще реведактирам малко... Wink
EMOtional_girL
Гъзарче
Гъзарче
EMOtional_girL

Брой мнения : 53
Registration date : 09.10.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Великолепната четворка   Великолепната четворка Icon_minitimeНед Окт 21, 2007 11:57 am

Моята героиня:
1.Име`Лизи
2.Възраст`16г.
3.Характер`Мила тийнейджърка,добра френдка...обича да пее.Свободните си дни прекарва в пеене,седене на компа или излизане с приятели!
4.Снимки`Click
Princeton girl
Пииич
Пииич
Princeton girl

Брой мнения : 81
Registration date : 10.07.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Великолепната четворка   Великолепната четворка Icon_minitimeНед Окт 21, 2007 3:44 pm

1.Име:Саманта Монтгомъри
2.Години:15
3.Местоживеене:Лос Анджелис
4.Родители:има мащеха
5.Външен вид:
6.Характер:мила,забавна,умна,смела,
7.Способности:
8.Любими занимания:много са
9.Домашни любимци:ангорска котка на име Тамара
10.Снимки:Лична снимка
Великолепната четворка 56623
Префърцунките на училището

Великолепната четворка WWW51jgfmnvhrv4p

Доведените и сестри
Великолепната четворка Cindy2a
В закусванята на баща и
Великолепната четворка 04_cinderellastory_2
С мащехата и
Великолепната четворка 04_cinderellastory_1
С приятеля и Остин Еймс
Великолепната четворка A4301i0_Cinderella-250_animation_
Остин
Великолепната четворка CSD-7623
Той е капиан на отбора,а тя се изявява като принцеса на бала с маски

Великолепната четворка Couple_215
BeauTynka
Гъзарче
Гъзарче
BeauTynka

ПисанеЗаглавие: Re: Великолепната четворка   Великолепната четворка Icon_minitimeНед Окт 21, 2007 5:27 pm

Ами събрахме се аз ще напиша пред история и почваме с РП-то.

A Long Time
Ago...Още преди Хензел и Гретел да излапат къщичката на горката вещица,
а принца да обръсне мустаците на спящата красавица, за да я
целуне...ъъ..за какво говорех? Аа да..Имало едно време четири момичета.
Те се запознали по различно време в живота си..., в тийнейджърството
си, де. Прекарвали много време заедно. Както винаги
става, и тук имало много интриги, я гаджета, я приятелки. Абе общо
взето схванахте картинката.
Ами че цялата тая картинка къде освен Лос Анджелис може да се развие,все пак..ама хайде да си дойдем на думата.Четири тинейджърки Сам,Криси,Алекс и Лизи,всяка със свойте проблеми.Момичетата се запознали още в пурвия си курс в гимназията и станали неразделни

So Much For My Happy
Ending.

П.П. Ся искам всяка от вас да ми прати ЛС със история на героя му за да го влкюча във пред историята та да се знае за какво става сумаSmile

П.П.2 Дано нямате против че аз зашпочнах да пиша предисториятаSmile
Princeton girl
Пииич
Пииич
Princeton girl

Брой мнения : 81
Registration date : 10.07.2007

ПисанеЗаглавие: Re: Великолепната четворка   Великолепната четворка Icon_minitimeНед Окт 21, 2007 5:46 pm

Ема аз предлагам да пишем каквото ни хрумне и да измисляме приключенията на момента,защото,ако е планирано,ще е скучно.

One July morning
Саманта стоеше пред шкафчето си в коридора и ровеше в него.Криси се приближи до нея и попита
-Какво търсиш,Сами?
Момичето отговори разсеяно,без да поглежда
-Ами търся си джиесема.
-За какво толкова ти е притрябвал...
-Чао!Ще се видим после!-извика усмихната Сам и се затича към двора с телефона в ръка.
Криси стоеше и гледаше след нея учудена.До нея застана Лизи и каза

-Какво има?Какво се е случило?
Криси вдигна рамене
-Нещо става със Саманта.Напоследък е много разсеяна,непрекъснато си гледа телефона...
-Може екскурзията до Бохемите да и се е отразила.-отвърна Лизи и двете момичета се засмяха.
-Няма какво толкова да се чудите!-чуха те глас зад гърба си.В същия миг при тях дойде алекс,която съобщи,доволна,че знае повече от тях
-На Бохемите Саманта се е запознала с едно момче...Помните колко време тя търсеше своя принц...Там го е открила и -хоп!Но сега не се виждат и на нея той и липсва-затова си пишат.
-Казах ти че е свързано с Бохемите.-заяви сериозно Лизи на Криси и двете отново избухнаха в смях.

Wake me up
when september ends...
BeauTynka
Гъзарче
Гъзарче
BeauTynka

ПисанеЗаглавие: Re: Великолепната четворка   Великолепната четворка Icon_minitimeНед Окт 21, 2007 6:16 pm

-Не думай..това момиче е тотално хлътнало по момчето от Бохемите..и като говорим за моомчета..-каза Алекс и посочи едно високо момче с чертна коса и красиви зелени очи-хвърлила съм му око,но не мисля че ще стане нещо-довърши тя като погледна часовника си-Ол момичета трябва да тръгвам..имам работа у дома..не питайте..не искате да знаете
-Ооо милата ни успех-каза Лизи.Алекс отиде до момичетат и прегърна:
-Ще се видим по късно-каза Криси,а Алекс вече тичаше към колата си.
#fUckIn' FREAK
Jackass
#fUckIn' FREAK

ПисанеЗаглавие: Re: Великолепната четворка   Великолепната четворка Icon_minitimeНед Окт 21, 2007 10:48 pm

Ти имаш кола? Laughing Няма зн. та нататък...И бтв не разбрах много какво стана Laughing Тва къде се развива? Абе то доколкото разбра е в дома на Саманта щото нали си ровела във шкафчето, а пък тя изчезна Suspect Ужс...Нвм, продължавам...

Телефонът на Криси иззвъня, беше Алекс. Тя беше излязла на шопинг и повика Кристина да дойде с нея. Кристина се съгласи, облече се и излезе.
Когато срещна Сандра тя (Алекс) вече си беше взела секси дънки и нови ботушки. Кристин и Сандра започнаха да обикалят магазините, като си копуваха, току някакво червилце, току някои готини полички. Те решиха малко да отдъхнат и седнаха в едно кафе, където видяха Мелиса - к****та в града.
Те се направиха, че не я забелязват, но тя най-нахално мина покрай масата им, попита ги, дали случайно нямаме цигара, върна се и започна да се натиска с Майкъл - бившото гадже на Криси.
Тя не можеше да търпи това, но все пак не можеше да си го изкара само на Мелиса. Тя отиде до масата им, взе цигарата й от устата и изгори марковата блуза на Майкъл с нея, като след това взе питието й и го изсипа върху него.
Алекс само стоеше и се смееше. Крстин хвана под ръка Алекс, платиха сметката и излязоха.
-Тази к***а Мелиса ще си го получи - каза Криси и преметна черната си коса.
-Споко ще ти помогнем! - успокои я Алекс
-Знам, та вие сте най-добрите ми приятелки, само на вас мога да вярвам! - каза Кристин и прегърна Алекс
След доста вървене и доста ходене двете се измориха и седнаха на една пейка близо до един бар. От бара излезе един сладур и седна на пейката, след малко той помоли Алекс за огънче.
След малко флирт и усмивки Рики (момчето) убеди Алекс да си даде мобилния. След това Рики звънна и проведе кратък разговор.
Когато той свърши разговора той каза, че сега ще дойде най-добрия му приятел. Кристин се зарадва понеже беше свободна и обичаше авантюрите.
След половин час, след като Кристин вече се беше отчаяла се появи той, най-добрия му приятел - Сид.
Крис се запозна с него и си оговори среща в 7 часа пред киното. Крис даде номера си и двете с Алекс се прибраха...
EMOtional_girL
Гъзарче
Гъзарче
EMOtional_girL

ПисанеЗаглавие: Re: Великолепната четворка   Великолепната четворка Icon_minitimeПон Окт 22, 2007 8:20 am

(Аз много се обърках!Та така...)
На даскало:
Хей,момичета!-извика Лизи.
Аз малко се обърках,особено с авантюрите на Крис и Алекс (не помежду ви де Laughing )Та кой иска да се съберем след даскало?Ако искате елате на гости с преспиване... Question
-Звучи добре!Какво мислите?-Алекс
BeauTynka
Гъзарче
Гъзарче
BeauTynka

ПисанеЗаглавие: Re: Великолепната четворка   Великолепната четворка Icon_minitimeПон Окт 22, 2007 10:08 am

Съгласи се Алекс която туко що бе пристигнала с Криси и чакаше момичетата пред паркинга за да ги прибере.Сам и Лизи се качиха:
-Тръгваме ли-попита Алекс и се засмя като усили музиката
-ВИдяхме к****та Мелиса-каза Криси...
-Ооо дас ще и ступам дебелия задник-каза Алекс
-Оо Сандра знаем ти си побойничка-каза Лизи и се засмя
-Е момичета къде ще се съберем?-попита Сам
-Оо Сам миналия път бяхме у вас..предлагам у нас защото ще съм цяла вечер сама и няма да има никой у нас-предложи си усугите Алекс-Какво мислите а?
#fUckIn' FREAK
Jackass
#fUckIn' FREAK

ПисанеЗаглавие: Re: Великолепната четворка   Великолепната четворка Icon_minitimeПон Окт 22, 2007 4:54 pm

Алекс - ти си на 16, не можеш да имаш кола.
Сега ще ни караш понеже да не поправяме мненията, но като станем на 18 ще ни купят яки коли на всички Wink Продължавам...

-Аз съм съгласна, стига да има много пиене Very Happy -каза Крис
-Ами и аз съм съгласна каза Сам.
-Ок, ест., че и аз ще дойда!- каза Лизи усмихнато
-ОМГ!Вижте напред! - каза Криси и се изкикоти
-Тфа Мелиса ли е бе? Тц, тая не е добре...- каза Алекс превивайки се от смях.
Мелиса беше заклещила токчето си в една дупчица между плочките и Майкъл я дърпаше, но той я изтърва и тя падна в локвата до нея. Гледката беше много смешна - тя мокра със заклещено токче, а Майкъл притеснен избяга Laughing
След като момичетата видяха това "зрелище", на Алекс й хрумна идея:
-Ето сега идвам и аз...-каза тя на момичетата и тръгна с колата.
Мина покрай нея с бясна скорост като мина през локвата и Мелиса цялата беше мокра, включително косата й от която капеха капчици. След това Алекс се върна и помоли подигравателно да огънче.
Мелиса се опита да стане, но отново падна понеже токчето й се беше заклежило.
Момичетата си тръгнаха като по пътя имаше голям кикот...
-Значи е решено - ще спим у вас, но трябва да мина през нас понеже ми трябват някои неща, но да знаете днес имам среща с един сладур - каза Кристина и нацупи устните си.
-Еми аз се чудя дали да изляза с него - каза Александра
-Ок, ами мисля, че ще е най-хубаво да ни оставиш до Киното (всички ще живеят близо до киното) за да вземем нещата си и да си пожинем, аз имам нужда, след всичкия този шопинг....
И може да се срещнем трите след 3 часа и да отидем в Александра.
-Както си прецените, аз сега ще се прибера и вие когато искате елате - каза Алекс.
-Ами аз съм съгласна. - каза Лизи
-И аз. - каза Сам
Момичетата се разбраха, казаха си чао и поеха към къщите си...

(ако може пишете само как сте се оправяли и сте отишли на срещата до киното, за да може и аз да напиша как съм се оправила и съм отишла на срещата до киното Laughing )
BeauTynka
Гъзарче
Гъзарче
BeauTynka

ПисанеЗаглавие: Re: Великолепната четворка   Великолепната четворка Icon_minitimeПон Окт 22, 2007 7:11 pm

Алекс остави момичетата и тръгна към къщата си.Паркира колата на баща си и тръгна към входната врата.Тя отвори врата и извика"
-У дома съм..-като зачака отговор-Ехоо..дайте знак ако има живи тук-каза тя-е сама съм..супер-каза тя и тръгна по увитите стълби към банятата.Алекс се съблече и остави дрехите си в коша със мръсно пране и влезе под душа като пееше нещо.Момичето се изкъпа набързо и уви тялото си в една кърпа,обу пухените чехли на сестра си и тръгна към кухнята.Прерови шкафовете за нещичко,но слънцето не я огря.Сестра и Лилиян най-вероятно е излапала всичко.Алкес повдигна рамене и тръгна към хладилника.Там видя бележка:
"Миличка аз ще съм на работа до късно,баща ти има продукция в Северна Европа,а сестра ти ще спи в Мелинда.Така че си сама у дома,и не неможе.Никакви партита.Вечерята е във фурната,а пари имаш..ти знаеш къде.
С обич,Мама."
-Юпий..сама у дома..ама колко е часът-каза тя като погледна към часовника в кухнята-Мамка му ще закъснея-каза си тя и се затича по стълбите.Изведнъж тя по чувства студ,погледна в огледалото и видя че е гола,а кърпата и бе на пода-Упс..ол гърдите ми са пораснали-каза си тя и се върна към кухнята за да вземе хавлиятата си.След като изкачи стълбите на две-на три момичето влезе в стаята си и започна да се оправя,като първозапочна да суши косата си.
След няколко минути косатъа и бе суха.Алекс облече бельото си и се погледна в огледалото:
-Определено..ми трябва сутиен с по-голям номер-каза си тя и се усмихна като затършува какво да си облече.Най-накрая хареса една поличка

ризка със елече,ботуши,
шапка погледна навън и вяди че времето може да се влоши и затова извади якето си.Отиде до тоалетката си и сложи руш,пудра малко черен молив спирала и мацна гланц.Тя стана и се огледа в голямото огледало:
-Мм..издокарала съм се-каза си тя и се засмя,като взе телефона си и направи няколко снимки.Погледна към часовника си-Трябва да побързам-каза си тя и прибра парите и телефона си в джоба на якето,взе гланца със себе си и тръгна да излиза:
-Ох замалко да забравя-върна се Алекс и се пръсна парфюм-Мм така е по-добре-излезе от стаята момичето.Излезе пред входната врата и заключи,след това закрачи по улицата,мина три пресечки и се озова пред киното:
-Уфф..знаех си че не трябва да тръгвам толкова рано-каза си тя като извади телелфона си а през нея минаха няколко момчета които я загледаха-Ей какво зяпате бе не сте ли виждали момичета?-викна им тя а те се притесниха-Уф тъпаци..Хайде момичета къде сте-чудеше се тя.След малко чу странен шум.Шум от откчета.Това бяха токчета на Прада,а Прада обувки от момичетата имаеше само...

EMOtional_girL
Гъзарче
Гъзарче
EMOtional_girL

ПисанеЗаглавие: Re: Великолепната четворка   Великолепната четворка Icon_minitimeПон Окт 22, 2007 7:29 pm

На крачка съм да се откажа от тфа РП!!!!!!!Помолих да дойдете у нас *хелооооу аз съм Лизи!!!*,а изведнъж се оказа че ще ходим у Алекс...как стават тея неща не ми е ясно!

По темата : (Докато се изяснят нещата) Лизи е извикана спешно да работи при баба си в магазинче на другия край на града...И се надява скоро да се върне!
BeauTynka
Гъзарче
Гъзарче
BeauTynka

ПисанеЗаглавие: Re: Великолепната четворка   Великолепната четворка Icon_minitimeПон Окт 22, 2007 7:51 pm

Ами и аз се обърках ама кво да се прави:?
#fUckIn' FREAK
Jackass
#fUckIn' FREAK

ПисанеЗаглавие: Re: Великолепната четворка   Великолепната четворка Icon_minitimeПон Окт 22, 2007 10:23 pm

Еми да изясня - Алекс предложи да отидем вместу у вас (Лизи) , направо при Алекс понеже ...Понеже офф нз ама няма значение, просто ЧЕТЕТЕ ВСИЧКИ МНЕНИЯ ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ за да не пишете глупости. И бтв написах :
Цитат :
(ако може пишете само как сте се оправяли и сте отишли на срещата до киното, за да може и аз да напиша как съм се оправила и съм отишла на срещата до киното )
Ама пак не ми пука толкова...Сега продължавам...

Това бяха токчета на Прада,а Прада обувки от момичетата имаеше само Кристин. Тя търчеше по улицата защото както обикновенно беше закъсняла, а косата й беше мокра понеже се къпа почти час във ваната и нямаше време да я изсуши. Крис махна на Алекс и когато се приближи тя я гушна и попита:
-Много ли закъснях?
-Не, не е притеснявай. - каза Алекс
-А къде са другите? - попита Крис
-Нямам представа, би трябвало да дойдат до няколко минути..
-Ами аз си взех едни дрешки за излизането, нови са и не си ги виждала... - каза Кристина и отвори раницата си.
-Ооо, много са сладки! - каза Алекс и ги огледа
-Виждам, чети си си купила ново яке, супер е! - каза Кристин
След малко от далечината се видяха два образа...
EMOtional_girL
Гъзарче
Гъзарче
EMOtional_girL

ПисанеЗаглавие: Re: Великолепната четворка   Великолепната четворка Icon_minitimeВто Окт 23, 2007 8:21 am

(BeauTynka--Оо Сам миналия път бяхме у вас...)[аз съм Лизи не Сам]?!?!?!

...това бяха Сам и Лизи!Лизи пристигна на бегом като се извини,че е закъсняла понеже са я извикали у баба й...Прегърна всички и попита
-Е момичета...какво ще правим в крайна сметка?
Сам се заозърта confused
-Е?Вие сте на кино от 7 нали така?Аз доколкото разбрах първо ще сме заедно и след киното пак?!Поправете ме ако греша - погледна тъжно Лизи Please Или ако искате преди киното у Алекс след киното у нас с преспиване ...за да разкажете...ако не сте изморени де!
BeauTynka
Гъзарче
Гъзарче
BeauTynka

ПисанеЗаглавие: Re: Великолепната четворка   Великолепната четворка Icon_minitimeВто Окт 23, 2007 12:18 pm

-Лизи..чудесна идея с преспиването.Аз съм за-каза Алекс като отвори огледалцето си и се огледа.Телефона на момичето извъня и тя вдигна:
-Ало!Оо да..ъхъ..да..добре.Чао-каза тя и тръшна телефона
-Е кой беше?-попита Сам
-По-спокойно момичето беше Рики,ония сладур където се запознахме.Каза че ще закъснеят малко с приятеля му.Аз предлагам да отложим предтоя у нас-каза Алекс и овъртя очи-да отидем да хапнем,после на кино и след това в Лизи,а?
-Ами устройва ме-казаха момичетата
-Е хайде да хапнем че умирам от глад
-Уф,Алекс само за храна мислиш-каза Криси и трите се засмяха
-Дада много смешно.Хайде към МкДоналдс-каза Алкес.

П.П.Ами така ся пишем как си похапваме после иде Рики и неговите фр.Ние сме 4 и те са 4,и единия си Харесва Сам ама тя нали има джи джи биджи с Остин от Бахамите и той нещо ще и се бута и т.н. ще го замислим,поле тя се ядосва и си вдига партакевите и ние отиваме след нея и отиваме в къщата на лизи.искате ли?
#fUckIn' FREAK
Jackass
#fUckIn' FREAK

ПисанеЗаглавие: Re: Великолепната четворка   Великолепната четворка Icon_minitimeПет Окт 26, 2007 10:40 pm

Ъмм, нещо не ни върви с тея РП-та Neutral Аз мисля да не продънжавам понеже ми е прекалено объркато, ако искате продължавате или ако не - да я заключвам...
BeauTynka
Гъзарче
Гъзарче
BeauTynka

ПисанеЗаглавие: Re: Великолепната четворка   Великолепната четворка Icon_minitimeСъб Окт 27, 2007 12:52 pm

ЛокSmile
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Великолепната четворка   Великолепната четворка Icon_minitime

Великолепната четворка
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Сладък форум за сладки хора :: Роулплей игри :: .::Друго РП::.-
Идете на: